Artikelen over: Product

Moet ik iets installeren?

Ons motto is: "Geen hardware! Geen software! Geen hoofdpijn! "

Geen enkele installatie is vereist tijdens het gebruik van Smart Certificate. Ons hele systeem is ontworpen om volledig web-georiënteerde - en toch veilige - diensten te leveren. Er is geen extra applicatie nodig voor zowel organisaties als hun ontvangers.

Desalniettemin moet u aan uw kant ontwikkelingen doorvoeren als u gebruik wilt maken van API's. Zoek voor meer informatie naar API-artikelen.

Bijgewerkt op: 10/06/2022