Artikelen over: Product

Wat zijn de voordelen?

Het unieke en veilige Smart Certificate beschermt het merk van de uitgevende instelling door fraude te voorkomen (1. Geef vertrouwen aan elke transactie). Smart Certificate vermindert ook drastisch het administratieve werk (2. interne efficiëntie) en het papiergebruik (3. bespaar budget). Het produceren van duplicaten en het afhandelen van andere verzoeken worden tot een minimum beperkt (3. tijdsbesparing).
Bovendien verbetert Smart Certificate het proces van het aanmaken en distribueren van digitaal beveiligde documenten (4. optimale gebruikerservaring). Het biedt ook waardevolle diensten aan ontvangers door hen altijd en overal toegang te geven tot hun digitale beveiligde documenten (5. privacy compliance).

Bijgewerkt op: 10/06/2022