Het document wordt verwijderd uit ons systeem en uit het profiel van de ontvangers. Deze "herroepings"-functie is in veel gevallen erg nuttig en maakt het mogelijk om controle te houden over elk document gedurende zijn hele levenscyclus.
Was dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!