Artikelen over: Functionaliteiten

Hoe kunnen we een "bijlage" toevoegen ?

1) Voor elke ontvanger is een identificerende ID vereist
2) Dit nummer moet in de spreadsheet onder de kolom "StudentID" worden ingevoegd
3) De naam van elk PDF-document moet de identificerende ID tussen haakjes bevatten [StudentID]
4) Zip alle PDF-documenten en voeg het zip-bestand toe als bijlage bij uw campagne

Wij aanvaarden geen Zip7

Voorbeelden 1
Naam PDF-document: 677816
- Als de studenten-ID in uw spreadsheet 677816 is, geef uw document dan de naam [677816].
- Als de studenten-ID in uw spreadsheet 677816 is, kan het document ook de naam
"John Doe diploma/certificaat [677816]".
Zolang het systeem de identificerende ID tussen vierkante haken vindt, kunt u uw document de naam geven die u wenst.

De identificerende ID tussen haakjes kan cijfers en letters bevatten

Voorbeelden 2
Als u alle bijlagen van uw ontvangers in één PDF-document hebt, geef dan aan elke pagina die aan de ontvanger toebehoort een bladwijzer met de juiste identificatie-ID. Zo kan het systeem uw document scannen en de juiste pagina('s) aan de ontvangers toewijzen.

Het aantal ontvangers in uw spreadsheet moet overeenkomen met het aantal documenten in uw bijlagenbestand.
Voorbeeld: als je een sjabloon en twee bijlagen hebt voor 1 student, geen zorgen, hij zal de bestanden kunnen ontvangen zolang ze allebei zijn studenten-ID hebben.

Bijgewerkt op: 28/09/2022